Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή

2023-06-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή

Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή, από τις 18 Ιουνίου ως τις 21 Ιουνίου, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο εθνικών συνεδρίων και έκθεσης (Σαγκάη), λεωφόρος 333 Songze, περιοχή Qingpu, Σαγκάη. Ο αριθμός θαλάμων μας είναι 5.2H-C1540.

 

Για αυτήν την έκθεση, έχουμε προετοιμαστεί προσεκτικά, το θαυμάσιο τεχνικό επίπεδο και τις υψηλής απόδοσης μηχανές που παρουσιάζονται με μπροστά από σας. Μια από τις καλύτερες πωλώντας μηχανές μας θα ήταν η μηχανή δονητών σκονών 60CM, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο ύφανσης, μέχρι 20M/H, ο τρόπος λειτουργίας της μηχανής όχι μόνο έχει το χειρωνακτικό έλεγχο αλλά και τον αυτόματο έλεγχο, εύκολους να λειτουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να εποπτεύσετε τη θερμοκρασία των διάφορων φούρνων και το βάρος της σκόνης καυτός-λειωμένων μετάλλων μέσω του οργάνου ελέγχου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή  0

Ο λόγος για τον οποίο επιλέξατε τη μηχανή μας είναι, αυτό το είδος δονητή σκονών είναι τρόπος περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας από άλλα εμπορικά σήματα του δονητή σκονών, εκτός από το είναι καλύτερη επίδραση θέρμανσης. Να συνοψίσει, είναι ότι μπορούμε σας κερδίζουμε χρήματα.

 

Μπορείτε να ρωτήσετε, πού είστε το πλεονέκτημά μας; το πρώτο σημείο πρώτα, αυτό έχει τον ευφυή φούρνο ελέγχου θερμοκρασίας, που μπορεί να παρέχει τη θερμότητα σταθερά, πιό μακροχρόνια περιοχή θέρμανσης και πιό ομοιόμορφη θερμοκρασία θέρμανσης, και η λειτουργούσα σκόνη είναι 4500W, 30% χαμηλότερο από τους άλλους φούρνους. Δύο, αυτό πήραν τον αποδοτικό καθαρισμό, για να αποτρέψετε το μελάνι εμφανιστείτε το φαινόμενο του αντι-λαδιού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ψησίματος, έτσι ο εξαγνιστής θα φιλτραρίσει όλους τους καπνούς και θα τους απαλλάξει έπειτα σε περίπτωση που αυτός συσσώρευση των καπνών πετρελαίου μέσα στο φούρνο. Τρία, αυτό έχουν την προθέρμανση του συστήματος, του αισθητήρα βάρους σκονών, του κυλίνδρου αφαίρεσης σκονών υψηλής συχνότητας και αναρρόφησης, και για αυτόν, άλλος δονητής σκονών δεν έχει το όλο τι σας είπαμε ακριβώς.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή  1

Εκτός από τη μηχανή δονητών σκονών, έχουμε επίσης άλλα είδη προϊόντων, όπως τον εκτυπωτή DTF, το διαφορετικό μέγεθος των δονητών σκονών. Τα προϊόντα μας είναι κυρίως κατάλληλα για τα μεγάλα εργοστάσια ενδυμάτων, ή τα μεμονωμένα οικογενειακά εργαστήρια. Επίσης, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των πελατών, μπορούμε να παρέχουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για τα μικρά καταστήματα και τα χονδρικά καταστήματα, ή ποικίλες βιομηχανίες εκτύπωσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρηση AIIFAR το 2023 έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη διεθνής ψηφιακή  2

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, ή αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα στην επεξεργασία της σκηνής, ελάτε ακριβώς στο θάλαμό μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, έχουμε τους υψηλής ποιότητας μηχανικούς για να σας παρουσιάσουμε πώς η μηχανή τρέχει και σας παρέχει πιό τεχνικές οδηγίες και συμβουλεύουμε προσωπικά. Αλλά εάν δεν μπορείτε να έρθετε στην περιοχή έκθεσης να ξέρετε περισσότερους για τα προϊόντα μας λόγω των ανεξέλεγκτων παραγόντων, είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε σε επαφή με τη εξυπηρέτηση πελατών πωλήσεών μας ανά πάσα στιγμή.

 

η ανεξάρτητη εμπειρία Ε&Α στον τομέα DTF είναι γιατί εμείς πάντα που είμαστε ο ηγέτης της βιομηχανίας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.