Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Έναρξη νέων προϊόντων AIIFAR
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Έναρξη νέων προϊόντων AIIFAR

2023-04-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Έναρξη νέων προϊόντων AIIFAR

Στις 29 Μαρτίου 2023, η Co. ηλεκτρονικής AIIFAR, ΕΠΕ αποφάσισε να απελευθερώσει μια μηχανή τινάγματος σκονών DTF με ένα πλάτος θέρμανσης 80cm, το οποίο παρέχει στους χρήστες ένα ευρύτερο φάσμα των επιλογών εκτυπωτών. Χάρι στο πλήρως αυτόματο ευφυές λειτουργικό σύστημα της σειράς AF που χρησιμοποιείται από τη μηχανή τινάγματος σκονών AIIFAR 80CM DTF, είναι συμβατό με τους εκτυπωτές DTF με τα πλάτη 80cm, 60cm, 40cm, και 30cm. Ο κύριος προσδιορισμός θέσης αυτού του προϊόντος πρόκειται να παράσχει μια κατάλληλη λύση για τους πελάτες που είναι διστακτικοί μεταξύ 60cm και 1,3 μέτρων.

Φυσικά, εκτός από τις αλλαγές στο μέγεθος μηχανών, η αποδοτικότητα θέρμανσης της μηχανής διάδοσης σκονών AF80CM επίσης έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι μηχανικοί έχουν ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ισχύος θέρμανσης όσο το δυνατόν περισσότερο, που καθιστά τη μηχανή energy-efficient. Επιπλέον, το σύστημα εισαγωγής του εξαγνιστή αέρα έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει την αποδοτικότερη αποδοτικότητα εξάτμισης. Οι μηχανικοί θα ρυθμίσουν τις παραμέτρους στο βέλτιστο κράτος πριν από τα φύλλα μηχανών το εργοστάσιο, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μόλις το λαμβάνουν.

Η ανάπτυξη της μηχανής τινάγματος σκονών 80cm DTF σημαίνει ότι AIIFAR έχει τώρα την πληρέστερη γραμμή παραγωγής DTF από την άποψη του μεγέθους, και καταδεικνύει επίσης τις καινοτόμες και δημιουργικές ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογίας AIIFAR ως ιδρυτή DTF.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έναρξη νέων προϊόντων AIIFAR  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έναρξη νέων προϊόντων AIIFAR  1

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.