Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Οι ξένοι φίλοι επισκέπτονται το εργοστάσιο
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Οι ξένοι φίλοι επισκέπτονται το εργοστάσιο

2023-01-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι ξένοι φίλοι επισκέπτονται το εργοστάσιο

το 2023 είναι έτοιμο να τελειώσει και ο χειμώνας έρχεται ήσυχα, φέτος έχουμε συνεργαστεί με μια γαλλική επιχείρηση DTF στην οποία αυτός ο μηχανικός ανήκει. Σε έτος στενής συνεργασίας με τους, οι μηχανικοί AIIFAR εξέτασαν σοβαρά ότι ανατροφοδοτήστε από τους πελάτες και ανέπτυξε διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τεχνολογιών εκτυπωτών DTF.

 

Το Δεκέμβριο φέτος, αφότου ήξεραν ότι ο πρόσφατα αναπτυγμένος νέος σταθμός συντήρησής μας θα βελτίωνε πολύ τη ζωή κεφαλών εκτύπωσης του εκτυπωτή DTF, εξέφρασαν ότι θα επιθυμούσαν να στείλουν τους μηχανικούς από τη Γαλλία για να επισκεφτούν την επιχείρησή μας για να ελέγξουν πάλι την αξιοπιστία και την πρακτικότητά του.

 

Τέλος, μετά από αρκετές ημέρες της λειτουργικής προσομοίωσης σεναρίου δοκιμής και χρήσης, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι νέο maintainer μπορεί πραγματικά να προστατεύσει τη ζωή κεφαλών εκτύπωσης του εκτυπωτή DTF. Ο εκτυπωτής A2 DTF AIIFAR κέρδισε σύντομα την αναγνώριση του γαλλικού πελάτη και άρχισε να διαπραγματεύεται το σχέδιο συνεργασίας για το νέο έτος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.