Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Απαραίτητη γνώση στη βιομηχανία εκτύπωσης: καθημερινή συντήρηση του κεφαλιού τυπωμένων υλών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Απαραίτητη γνώση στη βιομηχανία εκτύπωσης: καθημερινή συντήρηση του κεφαλιού τυπωμένων υλών

2022-06-17

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Απαραίτητη γνώση στη βιομηχανία εκτύπωσης: καθημερινή συντήρηση του κεφαλιού τυπωμένων υλών

Στη βιομηχανία εκτύπωσης, που διατηρεί το ακροφύσιο είναι ένας ουσιαστικός στόχος, ο οποίος δεν πρέπει να αγνοηθεί κανένα θέμα πριν από ή μετά από την εκτύπωση. Είμαι μηχανικός δοκιμής της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΚΤΥΠΩΤΏΝ DTF. Έχω την πλούσια εμπειρία δοκιμής στην εκτύπωση DTF. Έγραψα αυτό το άρθρο για να μοιραστώ περισσότερη γνώση εκτυπωτών και να βοηθήσω περισσότερους ανθρώπους να αναπτυχθούν ομαλά στην επιχείρηση εκτύπωσης.

 

Το σημαντικότερο βήμα είναι η συνήθεια της καθημερινής χρήσης:

 

Εξετάστε την κεφαλή εκτύπωσης πριν από κάθε τυπωμένη ύλη, εάν το εξεταστικό σχέδιο δεν είναι πλήρες, εμείς πρέπει να καθαρίσει την κεφαλή εκτύπωσης και τη δοκιμή πάλι έως ότου το εξεταστικό σχέδιο είναι όσο το δυνατόν πληρέστερο.

Προκειμένου να το καταστήσει σαφές σε ο καθένας που ξέρει εάν μια τέτοια δοκιμή είναι απαραίτητη. Αρχίστε από τη δομή του ακροφυσίου.

 

Γιατί οι λουρίδες δοκιμής πρέπει να τυπωθούν πλήρως κάθε φορά:

 

Το μελάνι που χρησιμοποιείται από DTF τον εκτυπωτή είναι γνωστό όπως λιγότερο ρευστό επειδή πρέπει να είναι σταθερός μετά από την εκτύπωση. Ακριβώς φανταστείτε εάν τα φραγμένα ακροφύσια αγνοούνται από σας όταν λείπει το εξεταστικό σχέδιο. Κατόπιν μετά από 1 ώρα της εκτύπωσης, που σημαίνει τα φραγμένα ακροφύσια εκτίθενται στον αέρα μέχρι και μια ώρα. Μπορεί να προκαλέσει τη συνέπεια ότι αυτά τα ακροφύσια γίνονται αμετάκλητα που φράζονται εντελώς. Με τον καιρό, θα οδηγήσει σε πολλή παρεμπόδιση του ακροφυσίου, και τελικά μπορείτε μόνο να ξοδεψετε τα χρήματα για να αντικαταστήσετε την κεφαλή εκτύπωσης. Προκειμένου να αποφευχθεί μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να καθαρίσετε τα ακροφύσια πριν από κάθε τυπωμένη ύλη, και το τυπωμένο κείμενο ως πλήρη ένα σχέδιο δοκιμής όπως πιθανό κάθε φορά.

 

Πώς να εξετάσει αποτελεσματικά

 

Μέθοδος ανίχνευσης ευθειών γραμμών

Προκειμένου να γίνει κατανοητή η θέση του ακροφυσίου πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το εργοστάσιο-χτισμένο λογισμικό δοκιμής. Αυτή τη στιγμή, οι μέθοδοι δοκιμής εκτυπωτών στην αγορά διαιρούνται κυρίως σε δύο τύπους. Ο πρώτος είναι η μέθοδος ανίχνευσης ευθειών γραμμών. Παραδείγματος χάριν, μια κεφαλή εκτύπωσης με 3.200 ακροφύσια πρέπει να τυπώσει 3.200 γραμμές χωριστά, και έπειτα το δικαστή εάν το αντίστοιχο ακροφύσιο εμποδίζεται από εάν οι τυπωμένες γραμμές είναι πλήρεις. Αλλά κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι ένας ικανός τρόπος να ανιχνεύσει εάν 3200 γραμμές είναι πλήρεις. Επειδή πρέπει μόνο να ξέρω εάν το ακροφύσιο είναι σε καλή κατάσταση και καθαρισμένος, χρειάζομαι τα αποτελέσματα με μια ματιά, έτσι η κατάσταση με τη γραμμική λουρίδα δοκιμής καθιστά την κρίση μου πολύ δύσκολη.

 

τετραγωνική μέθοδος ανίχνευσης χρώματος

Μια άλλη μέθοδος δοκιμής είναι η μέθοδος ανίχνευσης φραγμών χρώματος από τον εκτυπωτή DTF AIIREY 60CM, ανιχνεύει εάν οι τρύπες ακροφυσίων φράζονται με την παρατήρηση εάν οι τυπωμένοι φραγμοί χρώματος είναι πλήρεις. Αν και δεν είναι δυνατό να είναι γνωστό ποιο ακροφύσιο εμποδίζεται όπως μια ανίχνευση ευθειών γραμμών, ο φραγμός μπορεί εύκολα να δει εάν το ακροφύσιο εμποδίζεται. Για τα non-repairable ακροφύσια, που ξέρουν ποιο στόμιο είναι φραγμένο δεν έχει πολύ νόημα. Και η γραμμική λουρίδα δοκιμής είναι πολύ δύσκολο να δει σαφώς, είναι σημαντικό ότι ξέρουμε εάν η τρύπα ακροφυσίων εμποδίζεται με μια ματιά. Συγχρόνως, ο εκτυπωτής DTF AIIREY 60CM είναι εξοπλισμένος με τους ελαφριούς σωλήνες των οδηγήσεων, ο οποίος διευκολύνει τους χειριστές να βρούν τις μικρές ατέλειες στο σχέδιο τυπώνοντας. Πολλοί κατασκευαστές μην εξοπλισμένος με τους ελαφριούς σωλήνες των οδηγήσεων εάν δεν είναι βέβαιοι στην τεχνολογία εκτύπωσής τους. Εάν υπάρχει ελαφρύς σωλήνας των οδηγήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όρος αναφοράς για τους ανθρώπους για να αγοράσει το νέο εκτυπωτή DTF.

 

Τα ανωτέρω είναι μια συνοπτική εισαγωγή στην ανάγκη τα ακροφύσια και ένα πλήρες σχέδιο δοκιμής. Θα εισαγάγω σε σας λεπτομερώς πώς να καθαρίσω τα ακροφύσια στο επόμενο άρθρο μου. Παρακαλώ με ακολουθήστε και σχολιάστε περισσότερο και συζητήστε ο ένας με τον άλλον για DTF. τεχνικό πρόβλημα.

Έπειτα, θα εισαγάγω πώς να κάνω το ακροφύσιο να χρησιμοποιήσει ακόμα εάν το ακροφύσιό σας έχει εμποδιστεί αμετάκλητα.

 

Δομή του ακροφυσίου

 

Πάρτε το EPSON I3200 που χρησιμοποιείται συνήθως από τον εκτυπωτή AIIREY 60CM DTF της επιχείρησής μας για παράδειγμα. Αυτή η κεφαλή εκτύπωσης έχει 3200 ακροφύσια, συνολικά 4 σειρές, και κάθε σειρά έχει 800 ακροφύσια σε μια πολύ μικρή κεφαλή εκτύπωσης. Είναι ένα πολύ ακριβές συστατικό. Οποιαδήποτε ανάρμοστη συντήρηση του κεφαλιού τυπωμένων υλών θα αναγκάσει τη σκόνη για να φράξει ή να γίνει φραγμένη από τη στερεοποίηση μελανιού.

 

Αρχή του προγράμματος ΜΑΣΚΩΝ

 

Η παρεμπόδιση ακροφυσίων είναι αμετάκλητη και δύσκολο να εντελώς, προκειμένου να αυξηθεί ο χρόνος χρήσης του πελάτη κάτω από την περίσταση της παρεμπόδισης τρυπών ακροφυσίων. Όλοι οι εκτυπωτές αυτήν την περίοδο στην αγορά πρόσθεσαν ένα πρόγραμμα ΜΑΣΚΩΝ (feathering) από τον περισσότερο κατασκευαστή. Η αρχή της ΜΑΣΚΑΣ μπορεί απλά να εξηγηθεί ότι όταν εμποδίζεται ένα ακροφύσιο, το πρόγραμμα ΜΑΣΚΩΝ θα ρυθμίσει αυτόματα άλλα ακροφύσια για να αντικαταστήσει Inkjet σύμφωνα με την ακολουθία ακροφυσίων για να αποφύγει την απώλεια εικονοκυττάρου στην εικόνα. Με το πρόγραμμα ΜΑΣΚΩΝ, μπορεί να σημάνει ότι το ακροφύσιο δεν πρέπει να καθαριστεί συχνά; Η απάντηση είναι αρνητική. Επειδή σημαίνει ότι ως περισσότερο ακροφύσιο εμποδίζεται, το άλλο ακροφύσιο θα πρέπει να λειτουργήσει περισσότερο, και η αποδοτικότητα εκτύπωσης θα πάει κάτω έως ότου αρχίζει η ταχύτητα εκτύπωσης απαράδεκτο.

 

Τελικά. Εν πάση περιπτώσει, το ακροφύσιο πρέπει να κρατηθεί σε καλή κατάσταση πρίν τυπώνει, και κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, είναι απαραίτητο να ελέγξει εάν η θέση ακροφυσίων είναι ανώμαλη και εάν το μελάνι είναι σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, πολλοί πελάτες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία φακών του κινητού τηλεφώνου για να φωτίσουν το τυπωμένο σχέδιο κάτω από το τυπωμένο σχέδιο για να ελέγξουν εάν το τυπωμένο σχέδιο είναι σε καλή κατάσταση. Εντούτοις, για τον εκτυπωτή AIIREY μας, υπάρχουν λαμπτήρες των οδηγήσεων στο τέλος εκτύπωσης για να φωτίσουν άμεσα το τυπωμένο σχέδιο, έτσι ώστε μπορούμε γρήγορα να ελέγξουμε εάν το τυπωμένο σχέδιο είναι πλήρες. Αυτό είναι επίσης μια λειτουργία ότι πολλοί κατασκευαστές εκτυπωτών είναι απρόθυμοι να προσθέσουν, επειδή μπορεί εάν υπάρχει ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μπορεί να βρεθεί αμέσως, αλλά AIIREY συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την εμπειρία πελατών και είναι πολύ βέβαιο στην ποιότητα της μηχανής, έτσι επιλέγει να προσθέσει αυτήν την λειτουργία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες μπορούν να βρούν τα προβλήματα έγκαιρα και να παρατείνουν τη ζωή του ακροφυσίου.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.