Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Επαναστατική εκτύπωση: Η ενσωματωμένη εκτύπωση είναι η ταχύτερη λύση τροφοδοσίας DTF το 2023
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Επαναστατική εκτύπωση: Η ενσωματωμένη εκτύπωση είναι η ταχύτερη λύση τροφοδοσίας DTF το 2023

2023-10-10

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επαναστατική εκτύπωση: Η ενσωματωμένη εκτύπωση είναι η ταχύτερη λύση τροφοδοσίας DTF το 2023

Φέτος, η AIIFAR εισήγαγε μια καινοτόμο τεχνολογία εκτύπωσης DTF με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γνωστή ως "Interweave Printing." Αυτή η τεχνολογία βασίζεται σε προηγμένους αλγόριθμους για να συγχρονίσει τον ακροφύσιο του εκτυπωτή με την ταχύτητα της κίνησης του χαρτιού απρόσκοπταΑυτή η συνεργασία επιτρέπει στον πύραυλο μελάνης να κινείται σε διαγώνιο μοτίβο, δημιουργώντας μια χαρακτηριστική τροχιά "X", παρόμοια με ένα πλέξιμο πλέγματος, εξ ου και το όνομα "Interweave Printing".

 

Σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους εκτύπωσης, η εκτύπωση με υφαντική ύλη προσφέρει αρκετά σημαντικά πλεονεκτήματα:

 

1- Βελτιωμένη ανάλυση εικόνας λόγω της υψηλότερης πυκνότητας σταγονιδίων μελάνης.

  • Μειωμένος χρόνος αναμονής για την προώθηση του χαρτιού μέσω διαγώνιας κίνησης, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα εκτύπωσης.
  • Οι εικόνες είναι κατασκευασμένες σε σχήμα "X", εξασφαλίζοντας ότι ακόμη και σε περιπτώσεις σπάσματος σταγονιδιών μελάνης ή σε υπολειτουργικές συνθήκες του ακροφύλλου, η ποιότητα εκτύπωσης παραμένει σχετικά αμετάβλητη.

 

Για να τεκμηριώσουμε αυτά τα πλεονεκτήματα, παρέχουμε δεδομένα ως αποδεικτικά στοιχεία.

Με τις ίδιες ρυθμίσεις ανάλυσης, η παραδοσιακή εκτύπωση επιτυγχάνει ταχύτητα 10 τετραγωνικών μέτρων την ώρα, ενώ η εκτύπωση υφασμάτων επιτυγχάνει ταχύτητα 15 τετραγωνικών μέτρων την ώρα.που αντιπροσωπεύει αύξηση της απόδοσης άνω του 25%Επιπλέον, οι εκτυπωτές μας χρησιμοποιούν μια ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης με κατοχυρωμένη τεχνολογία, με αποτέλεσμαεξοικονόμηση τουλάχιστον 5 kW ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με άλλες μηχανές μάρκας.Η πατενταρισμένη αυτόματη λειτουργία μας επιτρέπει σε έναν χειριστή να ελέγχει τρία μηχανήματα ταυτόχρονα.ενδεχομένως να σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα επιπλέον νέο εκτυπωτή.

 

Επιπλέον, οι εκτυπωτές AIIFAR DTF είναι εξοπλισμένοι με μοναδικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός αυτόματου συστήματος καθαρισμού ακροφύλλου, συστήματος τροφοδοσίας χαρτιού σταθερής έντασης και αυτόματης υγρασίας αδρανής λειτουργίας,περαιτέρω ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας της εκτύπωσης.

 

Συνοπτικά, η τεχνολογία Weave Printing προσφέρει υψηλότερη ανάλυση, ταχύτερες ταχύτητες εκτύπωσης και αντοχή σε σφάλματα για υψηλής ποιότητας εκτύπωση εικόνων.Έχουμε επίσης δημιουργήσει ένα βίντεο επίδειξη που απεικονίζει ζωηρά τις διαφορές μεταξύ των παραδοσιακών και Weave εκτύπωση μεθόδους (video link)Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που έχει καταφέρει να διατηρήσει την ελληνική οικονομία σε υψηλό επίπεδο.

Αν ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία μας και θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ((Αφήστε το μήνυμά σας στον ιστότοπό μας ή στο Whatsapp/Wechat +86 150 1558 8080 απευθείας).Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας..

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.