Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86--18102687478
Επικοινωνήστε τώρα

Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR

2023-06-26

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR  0

2023 η διεθνής ψηφιακή έκθεση εκτύπωσης της Σαγκάη έχει έρθει επιτυχή σε έναν στενό. Για να δημιουργήσει μια περιεκτική πλατφόρμα για τη «ευρεία εκτύπωση» που δεν περιορίζεται μέχρι το χρόνο και χώρο. Αφήστε την παραδοσιακή σε μη απευθείας σύνδεση έκθεση ψηφιακή να εξουσιοδοτήσει, μέσω της ψηφιακών πλατφόρμας και των καναλιών του, τις ανάγκες κατάστασης και ανάπτυξης βιομηχανίας των επιπέδων εγχώριων αγορών καθόλου και ακόμη και οι αγορές σε όλο τον κόσμο είναι ακριβώς συγχρονισμένες στους σχετικούς πελάτες στόχων ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, έτσι ώστε οι εκθέτες και οι επαγγελματικοί επισκέπτες διατηρούν τη συνεχή επαφή, ενισχύουν stickiness μεταξύ των δύο πλευρών, και προωθούν τις επιχειρησιακές ανταλλαγές μεταξύ των δύο πλευρών.

 

Η ομάδα AIIFAR ως εκθέτες αυτή τη φορά, μέσω της επαγγελματικής καθοδήγησης των διοργανωτών και και της συμμετοχής των επισκεπτών, τα τρία ενσωματώνει τη συμβίωση και προωθεί χέρι-χέρι. Εκμεταλλεμένος αυτήν την ευκαιρία, είδαμε επίσης πολλούς άριστους εσωτερικούς λόρδους, μηχανές εκτύπωσης εκμάθησης ο ένας του άλλου και τεχνολογία, οι οποίοι ωφελήστε πολλής.

 

Αλλά συγχρόνως, επίσης διαπιστώσαμε ότι τα προϊόντα μας έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα πωλήσεων από τα προϊόντα άλλων εμπορικών σημάτων, γιατί; Κατ' αρχάς, τα προϊόντα μας καταναλώνουν τη λιγότερη ενέργεια, τουλάχιστον 50% λιγότερη δύναμη από τις μηχανές στην αγορά σήμερα Δεύτερον, οι μηχανές μας είναι εξοπλισμένες με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία για τον ενσωματωμένο καθαρισμό αέρα. Όλοι ξέρουμε ότι «ενέργεια - η αποταμίευση» και η «low-carbon κοινωνία» υποστηρίζονται και εφαρμόζονται σε όλο τον κόσμο, και η χρησιμοποίηση της μηχανής μας μπορεί να σκοτώσει δύο πουλιά με μια πέτρα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η Σαγκάη APPP EXPO ήρθε επιτυχή σε έναν στενό, γίνοντα ομάδα μεγάλα επιτεύγματα AIIFAR  3

Δεν θέλουμε ακριβώς μια γρήγορη πώληση, τι θέλουμε είμαστε μια πιο μακροπρόθεσμη σχέση με τους πελάτες και και για τους δύο από μας για να πετύχουμε. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι είναι ότι θα δοκιμάσουμε πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες και να τους βοηθήσουμε να πετύχουν. Και αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα ότι οι εκτυπωτές DTF AIIFAR ήταν σε θέση να πωλήσουν παγκοσμίως και να συνεχίσουν να λαμβάνουν την αναγνώριση και τον έπαινο από τους αγοραστές σε όλο τον κόσμο.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Μηχανή δονητών σκονών DTF Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 dtffilmprinter.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.